Grand Theft Auto: San Romania

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grand Theft Auto: San Romania
08-20-2016, 08:42 PM (This post was last modified: 08-20-2016 09:05 PM by TheShark.)
Post: #1
Grand Theft Auto: San Romania
Avand in vedere ca au trecut mai bine de cativa ani fara ca nimeni sa duca la bun sfarsit un proiect de romanizare a clasicului si iubitului joc GTA: San Andreas, ne-am gandit sa incepem lucrul la acest proiect care speram sa aiba succes. Ideea de baza a acestuia este aceea de a "romaniza" jocul, prin cladiri, masini, texturi, haine, script-uri si tot ce se mai poate pentru a da un aer romanesc jocului.
Desi suntem la inceput, am dus la capat cateva modificari in cadrul jocului, o parte fiind disponibila in cele 2 preview-uri publicate pe youtube si in alte screenshot-uri disponibile pe site-ul nostru.

https://www.youtube.com/watch?v=dJVuGTMs45A
https://www.youtube.com/watch?v=ZYKY2KGzHgk


De ce am ales tot GTA: San Andreas, fiind un joc vechi?
Fiindca este cel mai customizabil joc din seria GTA si destul de multa lume inca se mai distreaza cu acest joc. Mi-as fi dorit sa modific GTA: V, insa avand in vedere lipsa resurselor necesare modificarii (aplicatii, tutoriale, etc), m-am gandit sa incerc ceva pentru batranul nostru joc.

As dori sa va abtineti pentru un moment de la comentariile rautacioase, avand in vedere ca inca nu este finalizat proiectul, mai e o gramada de modificat. Astept parerile voastre si orice propunere este bine venita
In urmatorul videoclip o sa fie prezentat vaporul Constanta, cel pe care toti il vedem cand intram in frumosul oras, cateva hoteluri celebre din Mamaia si bineinteles, cazino-ul Constanta.
Legat de ce orase vor fi disponibile in mod, momentan va pot spune sigur ca Los Santos va fii modificat in asa fel incat sa semene cu Constanta, Las Ventunas cu Bucuresti iar pentru San Fierro inca nu m-am gandit foarte bine ce s-ar potrivi, asa ca propunerile voastre sunt bine venite.

Sper sa va placa ce am lucrat pana acum. O sa las aici si site-ul proiectului, in caz ca este considerat reclama abuziva o sa il sterg din mesaj.
http://san-romania.weebly.com/

De asemenea puteti vizita noul nostru forum:
http://san-romania.forumz.ro/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

12-17-2016, 03:45 PM
Post: #2
RE: Grand Theft Auto: San Romania
Un nou preview al mod-ului
https://www.youtube.com/watch?v=gQsfNFrm...e=youtu.be
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Siteuri partenere in limba Romana:

Joaca sah online, Coduri GTA, GTA Romania, Asistenta iT, Coduri Counter Strike, Coduri CS,