GTA Vice City Multiplayer ( VC-MP )

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GTA Vice City Multiplayer ( VC-MP )
12-01-2011, 07:21 AM
Post: #1
GTA Vice City Multiplayer ( VC-MP )
Pentru fanii jocului GTA Vice City care doresc sa aiba o experienta inedita a jocului Vice City online a fost creat special pentru ei varianta online a celebrului joc GTA Vice City, acesta numinduse GTA Vice City Multiplayer ( VC:MP ).

In acest topic va atat clientul pentru joc care va ajuta sa jucati GTA Vice City Multiplayer cat si fisierele de server cu care puteti rula serverul dorit de GTA Vice City Multiplayer ( VC-MP ).

Daca doriti sa jucati GTA Vice City Multiplayer ( GTA VC-MP ) singurul lucru care trebuie sa faceti este sa intrati pe urmatorul link pe care il gasiti mai jos si sa descarcati clientul pentru partea de joc ( a jucatorului ), acest lucru este notat pe site ca " Client for players " si apasati un simplu click pe butonul " Download Now ".

Daca doriti sa descarcati clientul de GTA Vice City Multiplayer apasati un simplu click pe urmatorul link: Download GTA Vice City Multiplayer Client.

In cazul in care doriti sa descarcati fisierele de server pentru GTA Vice City Multiplayer ( GTA VC:MP ), va duceti la fel pe site-ul oficial al jocului GTA Vice City Multiplayer si apasati click pe tipul de server pe care doriti sa intalati serverul de GTA Vice City Multimplayer care poate fi pe Windows sau pe Linux.

Pentru a decarca fisierele de server pentru GTA Vice City Multiplayer, apasati un simplu click pe urmatorul link: GTA Vice City Multiplayer Server Client.

I don't need Google, my wife already knows everything.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Siteuri partenere in limba Romana:

Joaca sah online, Coduri GTA, GTA Romania, Asistenta iT, Coduri Counter Strike, Coduri CS,